Foto's

Over Side

Side Star Resort ligt aan de populaire zuidkust van Turkije, vlakbij het plaatsje Side. Deze kust is bekend om haar prachtige stranden, het mooie achterland en het vriendelijke klimaat. Door deze eigenschappen heeft het gebied zich ontwikkeld tot een populaire bestemming voor vakantiegangers van over de hele wereld. Niet alleen de natuurpracht is een reden om naar deze streek te gaan, er zijn ook diverse plekken in de buurt die een bezoek waard zijn. Zo is de historische plaats Side zeer de moeite waard en ook de stad Antalya is indrukwekkend.

Natuurpracht

De kust die ook wel de Turkse Rivièra wordt genoemd is adembenemend. De zee is lichtblauw en zeer helder, waardoor deze zich goed leent voor watersporten. Het gebied is dan ook zeer populair onder duikers en snorkelaars. De zandstranden zijn wit en gaat snel over in een prachtig groen en bosrijk achterland. Het landschap glooit en er zijn overal ruïnes te bewonderen uit het verleden. Het hotel heeft een fietsverhuur, en het is een absolute aanrader om een mountainbike te huren en een middag door het prachtige landschap te rijden.

Side

Side is een historische havenstad waar tal van klassieke bouwwerken te bewonderen zijn. Zo vind u hier de tempel van Apollo, het Odeion en Romeinse poorten. Een bezoek aan Side is goed te combineren met een dagje in Manavgat. Hier kunt u winkelen voor souvenirs en een drankje drinken. Deze twee plekken vind u op slechts twaalf kilometer van het hotel. Antalya ligt zeventig kilometer van het hotel verwijdert en is erg geschikt voor een dagtrip. Antalya is een grote stad met miljoenen inwoners waar u uitstekend kunt winkelen of musea kunt bezoeken. Daarnaast zijn er tal van gezellige restaurants en is er een bruisend uitgaansleven met een gevarieerd publiek. Er is dus een hoop te doen in de omgeving van het Side Star Resort.

Vergelijk Side Star Resort bij 2 aanbieders Bekijk prijs